Aplikasi Kasir Restoran

Kasir Restaurant ~ Bir uygulama veya restoran restoranı, Endonezya dahil olmak üzere gelişmekte olan ülkelerde gelişmiş işletmelerden biridir. Bu uygulama, programcılar arasında çok popüler olan Codeigniter platformunu kullanıyor ve neredeyse eksiksiz bir Restaurant Cashier web uygulama kitaplığı var - ücretsiz kaynak kodu harika. Aslında son zamanlarda çevremizdeki tüketiciler bunu arıyor, belki bazılarınız kişisel olarak. Günümüzde insanlar, ilham verici videolar ve fotoğraflar izlemek için gadget'larda interneti kullanmaya alışmış durumda ve bu makalenin başlığı olarak, Moka Point de ile Çek restoranı kasiyer uygulaması, dijital ödemeler için satış işlem raporları ve envanter yönetimi hakkında konuşacağım. havale.

Bir restoran kasiyer uygulaması arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Fotoğraflar, resimler, arka planlar ve daha fazlasını içeren 5 paket restoran tasarımımız var. Ayrıca bu web sayfasında bulunan çeşitli grafikleri de sunuyoruz. png, jpg, hareketli gif, resim, logo, siyah beyaz, şeffaf vb.

Loyverse Pos Restoran Uygulaması Loyverse Pos
Loyverse.com'dan Loyverse Best Restaurant Post Kasiyer Programı

Kasir Restaurant App - Şehrin hemen hemen her köşesinde bir restoran veya restoran bulabiliriz. Çevrimiçi restoran uygulamalarıyla karşılaştırıldığında, MyResto nispeten basit ve bu nedenle kullanımı kolay olabilir. Aslında, adadaki her ödeme uygulaması artık aylık satış raporu ve disko kurmak için çalışan katılımı gibi tam özelliklere sahip. Kasir Pawoon App, özelliklerini paylaşarak ihtiyaçları karşılayan bir Kopi Nalar iş çözümü sunmayı başardı.

Yine meşgul, ancak uygulama bir kafe-restoran durumunda aramak istemiyor. Kasr uygulaması diğer dış mekan masa firmaları için olmazsa olmazdır. Ücretsiz ve güvenli KasirPOS uygulaması - Resto kafe, perakende, tüm MSME mağazası için. Php kullanarak ücretsiz MySql Restaurant Kasiyer uygulaması.

Modüller veya diğer dinamik POS özellikleri ile birleştirildiğinde, ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilmesi için en eksiksiz özelleştirilebilir özelliklerle geliştirilebilirler. Bu özellik, kasiyerlerin birlikte sipariş veren ancak siparişleri için ayrı ödeme yapmak isteyen grupları yönetmesine yardımcı olabilir. Darı hesaplama uygulamasından bakkal muhasebesine. 140000r arıyorum.

LihatTutupKomentar
close